Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Біохімічний склад м'язової тканини баранчиків різних конституційних типів асканійської тонкорунної породи

Н. М. Параняк, В. В. Гавриляк, П. В. Стапай, С. В. Кочетов, В. М. Іовенко, В. Сербіна

Проведено вивчення особливостей біохімічного складу м'язової тканини баранчиків таврійського типу асканійської тонкорунної породи в залежності від типу имо гену л.

Встановлено, що найкращу біологічну цінність має м'ясо баранчиків грубого типу завдяки найвищому показнику відношення білок : жир, найбільшій кількості загальних білків за рахунок фракції ?-глобулінів, оптимальній кількості загальних ліпідів, найбільшій кількості фосфоліпідів і найменшій кількості имо гену фракцій.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Біологія тварин Том 11,
№ 1-2, 2009р

Біологія тварин Том 12,
№ 1, 2010р

Біологія тварин Том 12,
№ 2, 2010р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 10, № 1-2, 2009р

Науково-технічний бюлетень Том 11, № 1, 2010р

Науково-технічний бюлетень Том 11, № 2-3, 2010р

Правила оформлення статей

Посилання