Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Продуктивність племінних курей та якість інкубаційних яєць за сумісного використання добавок вітаміну а та каротиноїдів у раціоні

О. І. Дух, С. О. Вовк

У статті наведені дані щодо сумісного впливу використання добавок вітаміну А та каротиноїдів до раціону курей у репродуктивний період на несучість птиці, виводимість курчат та рівень вітамінів А і Е у крові, печінці і жовтку яєць. Встановлено, що додавання вітаміну А у кількості 2300 ІО і каротиноїдів - 1,84 мг на голову на добу до раціону курей породи Шавер-579 у період інтенсивної яйцекладки підвищує їх несучість на 13,6 %, виводимість у 2,19 раза та істотно підвищує вміст вітамінів А і Е у крові, печінці і жовтку яєць курей.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Біологія тварин Том 11,
№ 1-2, 2009р

Біологія тварин Том 12,
№ 1, 2010р

Біологія тварин Том 12,
№ 2, 2010р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 10, № 1-2, 2009р

Науково-технічний бюлетень Том 11, № 1, 2010р

Науково-технічний бюлетень Том 11, № 2-3, 2010р

Правила оформлення статей

Посилання