Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Вплив різних форм мікроелементів та їх хелатів на м'ясні якості гусей, що утримувалися в зоні, забрудненій радіонуклідами

Р. Й. Кравців, І. Г. Ярошович, В. З. Салата

У статті представлено оцінку м'ясних якостей 60-денних гусей білої італійської породи, що утримувалися в зоні з підвищеним вмістом радіонуклідів за різного вмісту у раціонах солей Mn і Co та їх хелатів. Встановлено зростання передзабійної маси тіла, невипотрошеної і випотрошеної маси тушок залежно від виду мікроелементів.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Біологія тварин Том 11,
№ 1-2, 2009р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 10, № 1-2, 2009р

Правила оформлення статей

Посилання