Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у м'ясі і субпродуктах відгодівельної худоби через різні терміни після забою

Г. І. Покотило

Наведено дані про вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів (ПОЛ) у м'ясі, серці, печінці і нирках відгодівельної худоби через 1 і 12 год після забою та через 1 і 4 місяці після зберігання у замороженому стані. Виявлено вірогідно більший вміст продуктів ПОЛ у м'ясі і субпродуктах через 12 год після забою тварин, ніж через одну год, і відсутність вірогідних різниць у вмісті продуктів ПОЛ в охолоджених м'ясі і субпродуктах через 12 год після забою тварин та після 1- і 4-місячного зберігання у замороженому стані.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Біологія тварин Том 11,
№ 1-2, 2009р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 10, № 1-2, 2009р

Правила оформлення статей

Посилання