Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у різних органах і тканинах коропа залежно від сезону року

Н. П. Олексюк

Наведені дані про вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів (ПОЛ) ? дієнових кон'югатів, гідроперекисів і малонового діальдегіду в різних органах і тканинах любінського лускатого коропа у різні пори року. Встановлено, що у зимовий період інтенсивність процесів перекисного окиснення ліпідів у печінці, скелетних м'язах, шкірі та зябрах коропа вища, ніж у літній. Виявлено органо-тканинні різниці у вмісті продуктів ПОЛ у коропа в залежно від сезону. Найбільші зміни інтенсивності процесів перекисного окиснення.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Біологія тварин Том 11,
№ 1-2, 2009р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 10, № 1-2, 2009р

Правила оформлення статей

Посилання