Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЛІПІДІВ ПЕЧІНКИ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ЗА РІЗНОГО ВМІСТУ ВІТАМІНУ Е В ЇХ РАЦІОНІ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ

Р. В. Волошин

У статті наведені дані про жирнокислотний склад загальних ліпідів печінки курчат-бройлерів відразу після забою і після 6-місячного зберігання в замороженому стані за різного вмісту вітаміну Е в раціоні. В результаті досліджень не виявлено вірогідних різниць у жирнокислотному складі ліпідів печінки курчат-бройлерів після 6-місячного зберігання порівняно до жирнокислотного складу ліпідів печінки курчат-бройлерів відразу після забою.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Посилання