Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

ПЕРСПЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ "СОЄВОГО МОЛОКА" ДЛЯ ПОТРЕБ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Р. С. Федорук, І. О. Матюха

У статті узагальнені наявні у літературі дані про основні способи виготовлення соєвих кормів, зокрема "соєвого молока". Особливості використання "соєвого молока" у сільському господарстві для відгодівлі молодняку великої рогатої худоби. Також зазначено основні технологічні прийоми, що використовуються у виробництві високопоживного "соєвого молока" з повним знешкодженням антипоживних речовин та збереженням його поживної цінності.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень
Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 3, 2008р

Правила оформлення статей

Посилання