Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

ВПЛИВ РІВНЯ ЖИРУ І ВІТАМІНУ Е У КУКУРУДЗЯНО-БОБОВОМУ РАЦІОНІ НА ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЛІПІДІВ ТКАНИН І ЖОВТКА ЯЄЦЬ ЯПОНСЬКИХ ПЕРЕПЕЛІВ

В. О. Кисців, І. Б. Ратич

Одержано дані про вплив різного рівня соняшникової олії та вітаміну Е у кукурудзяно-бобовому раціоні для японських перепелів у період їх яйцекладки на жирнокислотний склад ліпідів плазми крові, печінки і жовтка яєць та вміст продуктів перекисного окиснення.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень
Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 3, 2008р

Правила оформлення статей

Посилання