Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ЛІПІДІВ ГРУДНИХ М'ЯЗІВ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ЗА РІЗНОГО ВМІСТУ ВІТАМІНУ Е В ЇХ РАЦІОНІ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ

Р. В Волошин

Наведено дані про жирнокислотний склад загальних ліпідів грудних м'язів, курчат-бройлерів за різного рівня вітаміну Е в раціоні відразу після забою і після 6-місячного зберігання у замороженому стані. Показано збільшення вмісту арахідонової кислоти у грудних м'язах курчат-бройлерів при підвищенні рівня вітаміну Е в раціоні та незначне її зменшення після тривалого зберігання.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень
Науково-технічний бюлетень Том 9, № 1-2, 2008р

Науково-технічний бюлетень Том 9, № 3, 2008р

Правила оформлення статей

Посилання