Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Біологічна цінність і якість молока в контексті техногенного забруднення природного середовища та екологічної безпеки

Р. С. Федорук, І. І Ковальчук

Викладено дані літератури і результати власних досліджень, які свідчать про розповсюдження важких металів у навколишньому середовищі. Висвітлено важливе значення їх вмісту у продуктах харчування. Особлива увага звернута на контроль якості молока і молочної продукції та зниження вмісту важких металів у сировині і продуктах тваринництва для харчування людини.

Ключові слова: екологія, якість продукції, молоко, техногенне забруднення, важкі метали.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень
Посилання