Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Жирнокислотний склад загальних ліпідів скелетних м'язів курчат-бройлерів, за різного вмісту вітаміну е в раціоні після тривалого зберігання в замороженому стані

Р. В. Волошин, Л. І. Сологуб

Наведено дані про жирнокислотний склад загальних ліпідів грудних м'язів курчат-бройлерів, яким згодовували комбікорм з різним вмістом вітаміну Е, після 6-місячного зберігання в замороженому стані. Встановлено дозозалежний більший вміст арахідонової і стеаринової та менший вміст лінолевої та пальмітоолеїнової кислот при підвищенні рівня вітаміну Е в раціоні 6-місячного зберігання.

Ключові слова: курчата-бройлери, скелетні м'язи, вітамін Е, жирні кислоти.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень
Посилання