Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Ліпідний склад жовтка яєць, плазми крові та печінки японських перепілок при додаванні соняшникової олії та вітаміну е до їх раціону

В. О. Кисців, І. Б. Ратич

Наведено дані про вплив соняшникової олії при додаванні її до раціону японських перепілок окремо і разом з вітаміном Е у період яйцекладки на загальний вміст ліпідів і співвідношення окремих класів у жовтку яєць, плазмі крові і печінці та їх несучість.

Ключові слова: японські перепели, ліпіди, вітамін е, жовток яєць, плазма крові, печінка.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень
Посилання