Інститут біології тварин ГоловнаКонтактна інформація
in English

Жирнокислотний склад загальних ліпідів скелетних м'язів курчат-бройлерів за різного вмісту вітаміну е в раціоні

Р. В. Волошин, В. В. Іваняк

У статті наведені дані про жирнокислотний склад загальних ліпідів скелетних м'язів курчат-бройлерів при тривалому згодовуванні їм комбікорму з підвищеним вмістом вітаміну Е. Встановлено дозозалежне підвищення вмісту арахідонової кислоти у загальних ліпідах скелетних м'язів курчат-бройлерів при підвищенні вмісту вітаміну Е в їхньому раціоні.

Ключові слова: курчата-бройлери, скелетні м'язи, ліпіди, жирні кислоти, арахідонова кислота.

скачати повний текст статті в форматі PDF

Біологія тварин

Біологія тварин Том 8,
№ 1-2, 2006р

Біологія тварин Том 9,
№ 1-2, 2007р

Біологія тварин Том 10,
№ 1-2, 2008р

Правила оформлення статей

Науково-технічний бюлетень
Посилання